noviembre, 2022

13nov19:0021:002a EDICIÓ GOSPELFEST BARCELONA

Detalles del Evento

Barcelona acull el concert de gòspel més gran dels celebrats a Catalunya

El Gospelfest sonarà amb 600 veus dalt de l’escenari el pròxim 13 de novembre a l’Auditori Fòrum de Barcelona a les 19 h. Amb la coordinació de cinc dels millors directors i directores de gòspel de Catalunya, el Gospelfest destina tota la recaptació a projectes de Càritas Barcelona per a gent gran.

5 professionals de reconegut prestigi a Catalunya, Jordi Cardona, Manel Garcia, Gerson Gelabert, Maria Illa i Nacho Melús cohesionen musicalment els 600 cantaires, que són tant veus individuals com integrants de vint cors de tot el país: Amazing Gospel, Mas Gospel, The Beating Souls, Gospel 4 cors, Argentona cor de Gospel, Cor de Gospel Cardedeu, Roc&Gospel, En clau de Gospel, Gospel Roc Llinars, Esclat Gospel Singers, Gospel l’Aliança, Tam Tam Gospel, Harmònics, Donant la Nota, Blaus de Mar, Gospel Sentits, Twocats pel Gospel, Passatge Gospel Choir, Arrítmics, SagreraFest i Sant Andreu Gospel.

A més a més de totes aquestes persones, el Gospelfest compta amb la generosa contribució d’un gran grup de professionals (músics, tècnics de so, professionals d’audiovisual, il·luminadors, muntadors…) i de tantes persones voluntàries que aporten el seu talent, coneixement i temps per aquest concert solidari. El Gospelfest també és possible gràcies a diverses entitats que contribueixen amb material, aportacions, etc.

Les entrades estan a la venda a través de la plataforma Entradium. També es pot col·laborar enviant un BIZUM al 33381 de Càritas o a través d’una transferència.

https://entradium.com/es/events/gospelfest-veus-solidaries

Tota la recaptació del Gospelfest es destinarà a projectes de Càritas Barcelona. Aquests projectes fomenten que les persones grans estableixin llaços d’amistat, estones de lleure i també vacances fora de la seva ciutat, entre altres.

Per a més informació, contacta amb Mercè Noguer, organitzadora i estimada twocada, al correu electrònic gospelfestchoir@gmail.com.

O segueix Gospelfest a les xarxes socials:
https://gospelfestchoir.org/
https://www.facebook.com/GospelFestVeusSolidaries/
​​https://www.instagram.com/gospelfestbcn/​

Hora

(Domingo) 19:00 - 21:00

X
Aneu a la barra d'eines