Barcelona, 30 de juliol.-

Intensa, intensíssima…L’any de Twocats pel Gospel arrencava al setembre amb noves incorporacions i amb els primers assajos del Gospelfest. El concert solidarity que al novembre va aplegar més de 600 veus dalt d’un escenari. Mai vist fins ara a Catalunya.

Abans però van participar en una nova idea esbojarrada del gran Ramon Escalé: el Unity de Manresa, que, malgrat la pluja, es va poder celebrar!

Un dels concerts amb més sentiment de l’any va ser el que van fer conjuntament amb la Ictus Gospel Family al teatre Goya el 29 d’octubre, compartint escenari amb persones twocades per l’afàsia.

I no oblidem el concert amb els Etnosons de la nostra estimada Caro Guiral a Sant Sadurní d’Anoia o el que van fer amb els The New Zombis per tancar temporada. I què dir del nostre tradicional concert de Sant Antoni, fixe al calendari i on la gent ho dona tot!

També hem organitzat el nostre primer taller obert dedicat a la reina del soul, l’Aretha Franklin, amb molt bona acollida!

A més ens van donar a conèixer una mica més participant en alguns programes de ràdio com ‘Islàndia’ o en l’especial del ‘Versió RAC1’ pel dia de Sant Jordi.

El resum de la temporada el tenis aquí! Gaudiu-lo!