Two Cats pel gospel

Cor de música gospel nascut el setembre del 2000 amb una idea: transmetre com ens toca el Gospel. Un crit a la vida a través de la música, les mans, el cos… Per això l’any 2002 ens vam constituir com a associació i ens vam presentar en societat com a Twocats pel Gospel. Un grup d’esperit jove i d’incansable recerca musical i espiritual.

El nostre repertori inclou clàssics de sempre, però també temes adaptats provinents d’altres corrents de gospel i gèneres més actuals com R&B o el soul.

El gener del 2001 va ser la nostra estrena en públic amb una trobada de corals dins la Festa major del barri de Sant Antoni de Barcelona.

Hem fet més de 100 actuacions dins i fora de Catalunya, per exemple als Gospel Awards celebrats al 2005 a Berlín, el Festival per la pau i la convivència a Lleó al 2008 o el Canòlich d’Andorra al 2014 i 2015. A més hem compartit escenari amb artistes com Emmanuel Djob, Monica Green, Felicia Taylor, els Chicago Mass Choir o els Joyful Voices of Inspiration.

Sonia Moreno, Directora

L’almeriense és directora de cors de gòspel des del 2000, moment en el què s’inicia amb Twocats pel gospel.

A més dels Twocats, dirigeix els Clappers del WeClap des del seu naixement, al 2014. Una associació cultural que desenvolupa projectes musicals de caire artístic, educatiu, social y de creixment personal. També ha dirigit els cors Gospel Sentits (Badalona) i Zetzània (Cornellà).

Llicenciada en Periodisme i Diplomada en Magisteri, educació musical. Ha estat mestra durant + de 10 anys. Ha treballat amb nens i joves a Sant Andreu (Natzaret), Infant Jesús, Diàula i Escola Lurdes de Barcelona.

Treballa com a especialista de gòspel amb els serveis educatius de l’Auditori de Barcelona i del Palau de la Música en diverses produccions artístiques.

Arran de la veu sistèmica, he creat un Màster de Gospel sistèmic que s’imparteix a través de la Fundació Univertitet de Girona.

Coach i terapeuta vocal amb sessions de “Veu sistèmica” i també obre espais de constel·lacions musicals.

Té el seu propi disc “Sin Regomello”, editat al 2013 i un llibre de poemes sobre la veu i la música “Satélites” editat al 2017.