CA | ES
Home Twocats

Twocats

Cor de música gospel nascut el setembre del 2000 amb una idea: transmetre com ens toca el Gospel. Un crit a la vida a través de la música, les mans, el cos… Per això l’any 2002 ens vam constituir com a associació i ens vam presentar en societat com a Twocats pel Gospel. Un grup d’esperit jove i d’incansable recerca musical i espiritual.

El nostre repertori inclou clàssics de sempre, però també temes adaptats provinents d’altres corrents de gospel i gèneres més actuals com R&B o el soul.

El gener del 2001 va ser la nostra estrena en públic amb una trobada de corals dins la Festa major del barri de Sant Antoni de Barcelona.

Hem fet més de 100 actuacions dins i fora de Catalunya, per exemple als Gospel Awards celebrats al 2005 a Berlín, el Festival per la pau i la convivència a Lleó al 2008 o el Canòlich d’Andorra al 2014 i 2015. A més hem compartit escenari amb artistes com Emmanuel Djob, Monica Green, Felicia Taylor, els Chicago Mass Choir o els Joyful Voices of Inspiration.

Sonia Moreno (Directora)

L’almeriense és directora de cors de gòspel des del 2000, moment en el què s’inicia amb Twocats pel gospel.

A més dels Twocats, dirigeix els Clappers del WeClap des del seu naixement, al 2014. Una associació cultural que desenvolupa projectes musicals de caire artístic, educatiu, social y de creixment persona. També ha dirigit els cors Gospel Sentits (Badalona), Zetzània (Cornellà) i Cor gòspel Argentona.

Llicenciada en Periodisme i Diplomada en Magisteri, educació musical. Ha estat mestre durant més de 10 anys. Ha treballat amb nens i joves a Sant Andreu (Natzaret), Infant Jesús, Diàula i Escola Lurdes de Barcelona.

Treballa com a especialista de gòspel amb els serveis educatius de l’Auditori de Barcelona i del Palau de la Música en diverses produccions artístiques.

Coach i terapeuta vocal amb sessions de “Veu sistèmica” i també obre espais de constel·lacions musicals.

Té el seu propi disc “Sin Regomello”, editat al 2013 i un llibre de poemes sobre la veu i la música “Satélites” editat al 2017.

Enric Giné (Sots-director)

Ha estat cantaire des de ben petit i a partir del 2001 ho fa com a baix a Twocats pel Gospel. Grau mitjà de piano pel Conservatori del Liceu i Enginyer de telecomunicacions, és pianista a Twocats des de 2004. Ha estudiat piano modern amb Enric Alberich i segueix aprenent de tots els músics que sovint acompanyen la coral.

Ha participat com a pianista en molts dels projectes liderats per la Sonia Moreno, fet que compagina tant com pot amb el seu dia a dia com a professor de Sonologia de l’ESMUC i de Sistemes Audiovisuals a la UPF.

X